Ondernemingsrecht

Ons kantoor is van oudsher een begrip als het om familierecht gaat. Sinds de overname van de praktijk op 1 januari 2020 is de focus nadrukkelijk ook op het ondernemingsrecht komen te liggen. De ondernemer is een heel ander type cliënt dan de traditionele particuliere cliënt. In tegenstelling tot de particulier heeft de ondernemer in de meeste gevallen meer kennis van juridische zaken.

Ondernemingsrecht

De ondernemer mag van zijn notaris uitstekende kennis van het civiele recht en een duidelijke signaleringsfunctie als het om fiscaliteit in de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting gaat, verwachten.

Hij heeft in de regel behoefte aan snelle afhandeling van de gevraagde werkzaamheden en stelt geen prijs op de klassieke notaris, die rustig wacht tot het grind knerpt. Door permanente scholing, liefde voor deze discipline en een gezonde dosis ambitie zijn wij nu goed in staat aan de wensen van onze ondernemende cliënten te voldoen.

Verwijzers werken graag met ons samen en daar zijn wij trots op. Heeft u als ondernemer behoefte aan advies of ligt er al een duidelijk uitgewerkte routekaart, die via de notaris om afronding vraagt? Wij helpen u graag!